Applikationer

EX/Atex, industri, mobilhydraulik, entreprenørmateriel og andre løsninger til specialapplikationer.

Hovedfokus for Abitron, ved siden af de velkendte standardapplikationer, er kundetilpassede løsninger. Uanset om du har brug for 1 eller 500 systemer, vil vi altid bestræbe os på at opfylde alle dine krav på vore fabrikker i Tyskland og Østrig.

Abitrons sikkerheds fjernbetjeninger finder bred anvendelse inden for specialkøretøjer. Fra kontrol af individuelle funktioner til fremdrift af hele køretøjet - brugen af sikkerheds fjernbetjeninger gør altid arbejdet betydeligt lettere, da føreren har et klart udsyn til hans applikation, og vil altid blive placeret i en sikker afstand fra maskineriet.

Applikationer inden for mobilhydraulik er en del af Abitrons kerne kompetencer. Mange kendte producenter er blandt vores kunder med applikationsområder langt ud over de traditionelle anvendelser i forbindelse med lastning af kraner og betonpumper.

Eksplosions beskyttelse bliver et stadig vigtigere emne på tværs af alle Abitrons anvendelsesområder. Disse omfatter ikke kun traditionelle ex-applikationer, såsom minedrift eller den kemiske industri, men også mange applikationer i fremstillingssektoren.

Abitron rangerer blandt de førende producenter af sikkerheds fjernbetjeninger til industrielle applikationer. Abitrons applikations spektrum omfatter løsninger fra simple kædetaljer med trykknap-enheder, traditionelle industrielle kraner, og joystick-enheder med to-hånds betjening til vakuum og magnetisk løfteudstyr.

Vores hold har op til 30 års erfaring med radio fjernbetjeninger også til entreprenørmateriel. Byggekranen var en af de første applikationer, og snart efter var fjernbetjeninger fra Langquaid blandt de førende indenfor kran byggeri.