Entreprenør

Vores hold har op til 30 års erfaring med radio fjernbetjeninger også til entreprenørmateriel. Byggekranen var en af de første applikationer, og snart efter var fjernbetjeninger fra Langquaid blandt de førende indenfor kran byggeri. 

 

                          konstruktion

Abitron har en standard inden for byggekraner (NOVA-M og NOVA-L) som kan implementeres til mange forskellige krantyper.  Via et særligt kabel program fungerer disse som en grænseflade mellem fjernstyring og kran, der kan benyttes samme system til flere kran typer. Abitron har et udvalg på ca. 1100 kabler, som bestemmer hvilken krantype systemet kobles til, altså en plug/play løsning.

Detaljerede oplysninger om de mulige krantyper kan findes i vores kabel liste. Denne standard har hurtig leveringstid, nem installation og er et økonomisk valg.

NOVA produkt serie:

Byggekran standard sættet (HD-6-2) indeholder:

  • 1 sender (NOVA-M eller NOVA-L)
  • 1 modtager
  • 2 batterier
  • 1 oplader
  • 1 bæresele
  • 1 antenne

Abitron har vist sig nyttig, ikke kun med byggekraner, men også med mange andre applikationer på byggepladser. Via Abitrons frekvens styringsmuligheder, kan der nemt ændres frekvens hvis den givne frekvens allerede er i brug af en anden. Dette sikrer en alsidig anvendelighed.

Takket være deres robuste konstruktion, kan Abitron sikkerheds fjernbetjeninger bruges på byggepladser i beskidte og støvede omgivelser. Vores systemer er beskyttet mod støv og vand (IP 65), og er udstyret med en åndbar GoreTex membran. Akkumuleret kondens transporteres udad uden at fugt eller støv trænger ind i enheden. Modtageren kan selvfølgelig også installeres inde i et kontrolskab, komplet med en ekstern antenne.

Bau Abbruch Spezialmaschine Fotolia 2429 d0f4472935Bau Baukran Fotolia 2148458 a5cf3fb7faBau Betonmischanlage shutterstock 640587 230ec5c86eBau Obendreherkran shutterstock 55902277

Skulle din ønskede applikation ikke være anført her, så vil Abitron også kunne levere en skræddersyede løsninger, der matcher dine krav. Du skal blot kontakte os via telefon, eller e-mail, og vi vil være glade for at tilbyde rådgivning.