Skræddersyede løsninger

Hovedfokus for Abitron, ved siden af de velkendte standardapplikationer, er kundetilpassede løsninger. Uanset om du har brug for 1 eller 500 systemer, vil vi altid bestræbe os på at opfylde alle dine krav på vore fabrikker i Tyskland og Østrig.

Vores højt kvalificerede tekniske medarbejdere arbejder tæt sammen med dig for at skabe den bedste tekniske og økonomiske løsning. 

Du kan vælge ud fra en bred vifte af komponent muligheder, såsom joystick, trykknapper, drejekontakter, vippekontakter, stopknapper, potentiometre, displays, LED og video feedback. Du kan også designe din egen mærkning, herunder din virksomheds farver, logo og maskine drift symboler på din sender og modtager.

Hvis driften af radio fjernbetjeninger ikke er tilladt på stedet eller ikke mulig på grundlag af de lokale forhold, kan vi udstyre din fjernbetjening med et kontrol kabel eller tilbyde det til dig udelukkende som et kabel kontrolsystem.

Tøv ikke med at kontakte vores salgsteam med eventuelle spørgsmål, du måtte have om disse og mange andre anvendelsesmuligheder. Du vil blive overrasket over at finde ud af, hvor mange implementerings muligheder der er for Abitron sikkerheds fjernbetjeninger! Se selv!

                                                     SK2SK3SK4