Specialkøretøjer

Abitrons sikkerheds fjernbetjeninger finder bred anvendelse inden for specialkøretøjer. Fra kontrol af individuelle funktioner til fremdrift af hele køretøjet - brugen af sikkerheds fjernbetjeninger gør altid arbejdet betydeligt lettere, da føreren har et klart udsyn til hans applikation, og vil altid blive placeret i en sikker afstand fra maskineriet.

 

 Som Abitron kunde, vil du drage fordel af den store erfaring i vores medarbejdere. Abitron er endvidere e1-certificeret til installation af en sikkerheds fjernbetjening på dit køretøj.

 På området for køretøjers grænseflader, har Abitron omfattende erfaring med de mest almindelige BUS-systemer. Du kan vælge at vise vognparametre, og programmere disse parametre frit via feedback til skærmen eller lysdioder.

 Opladeren fås naturligvis i DC og AC versioner.

 I stedet for batteriet, MINI NimH 3,6 V, kan der købes et batteri hus hvor der er mulighed for at udskifte batterierne evt. med almindelige batterier og opnå problemfri drift til din applikation. OBS! Almindelige batterier må ikke oplades.

 Abitron sikkerheds fjernbetjeningsenheder er også perfekt egnet til udendørs brug i alle vejrforhold. Vores systemer er beskyttet mod støv og vand (IP 65), og er udstyret med en åndbar GoreTex membran. Akkumuleret kondens transporteres udad uden fugt eller støv trænger ind i enheden. En montering af modtageren udendørs er derfor ikke et problem. Og modtageren kan endda monteres inde i køretøjet, da kan leveres med en ekstern antenne og beslag.

Sonderfahrzeug Autokran Fotolia 20600741 e26743840dSonderfahrzeug Oberleitungsmontagefahrze 9f794c61a6Sonderfahrzeug Servicezug Bahn shutterst 05bb30c807Sonderfahrzeuge Autokran shutterstock 98 632910cd3cSonderfahrzeuge Schwerlasttransporter sh 209e180051

Skulle din ønskede applikation ikke være anført her, så vil Abitron også kunne levere en skræddersyet løsning, der matcher dine krav. Du skal blot kontakte os via telefon, eller e-mail, og vi vil være glade for at tilbyde rådgivning.