Virksomhedsprofil

Hos AR-Systems er det kundens behov der er i fokus, og med vores efterhånden store europæiske netværk med kompetente leverandører og medarbejdere sikres et samarbejde præget af høj faglighed samt branchespecifikt kendskab.

AR-Systems blev stiftet i 2015. Missionen dengang var at forhandle et af de førende radiostyringssystemer på verdensplan, nemlig Abitron. Vi ligger på samme lokation som Kjellerup Hydraulik, og har tilsammen 1300 kvm veludstyret værksted.

Eric, som er stifteren af AR-Systems, har arbejdet med næsten alle afskygninger af radiostyringer siden 1993 igennem hans enkeltmands virksomhed Ricon, bla. Hetronic, HBC, Autec, scanreco, Cavotec, Åkerström osv.. Listen er lang, og derfor gør det ham til lidt af en nørd på området. Men ordet nørd er i sin oprindelse ikke en dårlig betegnelse, det betyder jo bare at interessen er så stor, at man opsnuser alt hvad man kan, om det emne man er faldet for. 

Eric er udlært elektromekaniker, siden elektroniktekniker. Ricon specialiserede sig i reparationer af industriel elektronik, samt service og fejlfinding på elektriske systemer sideløbende med service og reparation af radiostyringer.

Så derfor var det naturligt, at kort efter AR var skudt i gang at videretænke missionen.  I dag er visionen at tilbyde totalløsninger.

I 2016, begyndte AR at levere alt i slid- og reservedele til beton industrien, både til pumpe, mixere, båndbiler, samt beton værker.

I slutningen af 2018 blev AR en del af Putzmeister organisationen, som service partner og eneste leverandør af originale PM slid- og reservedele i Danmark.

Kort fortalt om ABITRON: I 1982 begyndte Max Heckl at udvikle de første radiostyringer i et lille værksted i Langquaid, Syd Tyskland. I løbet af de kommende 20 år skabte elektronikmesteren og hans team konsekvent innovative radiostyringer, som med succes styrede maskiner, kraner og køretøjer til og med i dag. Med stor omtanke og engagement skabte han et globalt driftsselskab, som kunne være til tjeneste over hele verden. Som ABITRON, fortsætter produktionen i Langquaid plus fabrik i Østrig med at gøre maskinernes drift mere effektiv, sikrere og mere økonomiske med alsidige og højkvalitets sikkerheds radiostyringer.

Kort fortalt om PUTZMEISTER: Fra beskeden begyndelse til globalt lederskab inden for betonpumpning har det været en lang og givende rejse for Putzmeister. Grundlagt i 1958 på den enkle forudsætning at gøre arbejdet lettere for den gennemsnitlig arbejder, er Putzmeister i dag en 750 millioner plus global organisation. Varemærket beordrer respekt for kunder og industrien for holdbarheden af sine produkter, kvalitetsservice og for sin banebrydende teknologiske innovation i betonplaceringsindustrien.

Renè, Kjellerup Hydraulik, er en éner indenfor sit felt med hydraulikken og rørbukningen. Vi er et engageret team på vores værksted i Thorning; ansatte med forskellige kompetencer som dækker det meste indenfor hydrauliske, elektriske og mekaniske opgaver.

Vi er en stærk samarbejdspartner, uanset om det gælder elektroniske/elektriske, mekaniske eller hydrauliske forespørgsler. Derfor forklaringen på vores logo, som illustrerer sinuskurven over et hydraulikstempel-TRÅDLØS STYRING AF HYDRAULIK

Vi ved, at nedetid koster penge og forsinkelser, derfor kan vi altid 24/7 fanges på Tlf.: +45 7199 9808.