Radiostyring

AR-Systems forhandler, installerer og vedligeholder radio fjernstyrings-systemer af højeste kvalitet.

Systemerne har et meget bredt anvendelsesområde og omfatter alt fra simple standard systemer til avancerede skræddersyede systemer, som opfylder dine specifikke behov. 

Systemerne lever op til de strengeste sikkerhedskrav.

TGA / TGB er en alsidig trykknaps enhed til anvendelse i industrien, til mobile samt tilpassede applikationer. Det ergonomiske design af senderen giver en nem håndtering og optimal orientering for operatøren af de 12 trykknapper / drejeomskiftere, der fleksibelt kan konfigureres.

GR senderen skiller sig ud som en yderst robust og stabil model.

Den praktiske udformning af GR giver tilstrækkelig plads til et væld af funktioner, f.eks multifunktions joysticks, joystick, potentiometre og mange flere.

Handy håndholdte trykknaps modeller for digitale applikationer

NOVA-sender serien er udviklet specielt til systemer til digitale og analoge applikationer. Serien består af tre sender huse i forskellige størrelser, hvorved alle størrelser (M, L, XL) har samme ergonomiske form. De afrundede hjørner og den attraktiv brugerflade gør NOVA til, ikke bare en ting af skønhed, men også yderst brugervenlig og robust.

Brugergrænsefladen af EURO senderen er udformet endnu mere rundhåndet end GR senderen. Her vil du have tilstrækkelig plads til at arrangere alle dine nødvendige maskinfunktioner ved siden af hinanden på senderen.

Selv multifunktions joysticks til f.eks. gravemaskiner kan eventuelt implementeres i denne sender.

Modtageren er forbindelsen mellem sender og maskine i dit fjernbetjenings system. Indgående styrekommandoer fra senderen dekrypteres her, og de relevante signaler bliver derefter sendt til styreenheden af maskinen eller køretøjet.

Abitrons kontrolfunktioner for modtagere kan frit konfigureres efter ønske.

GL senderen er fremstillet på vores fabrikker i store mængder og har bevist sit værd igennem mange år. Du kan bruge trykknapper, omskiftere, drejeknapper, potentiometre og joystick (digitale / proportionale) til kommando udførelse i dine digitale eller proportionale applikationer.

ABITRON´s nye T-Serie er blevet skabt for at kombinere banebrydende design, den mest pålidelige teknologi og årtiers erfaring fra praksis i en helt nydesignet serie.