Modtagere

Modtageren er forbindelsen mellem sender og maskine i dit fjernbetjenings system. Indgående styrekommandoer fra senderen dekrypteres her, og de relevante signaler bliver derefter sendt til styreenheden af maskinen eller køretøjet.

Abitrons kontrolfunktioner for modtagere kan frit konfigureres efter ønske.

 

 


Et overblik over fordele:
•    Nem og hurtig montering af modtageren
•    Modtager installation eventuelt udendørs (IP 65), i et styreskab eller i et køretøj
•    Polyamid og glasfiber huse
•    Robust og slagfast hus
•    Kompakt hus (HS1, HS2)
•    Ekstern modtager antenne som valgfrit kan integreres i kabinetter eller i køretøjer (TNC antenne skruetilslutning)
•    Relæudgange, transistorudgange eller spændings udgange
•    Analoge, digitale, og serielle data feedback til senderen
•    Tandem-system (login funktion)
•    Forskellige stikforbindelser til rådighed
•    Mange andre skræddersyede løsninger som individuelt kan realiseres

Afhængig af grænsefladen, er antal af funktioner og placering på maskinen, på følgende modtagere tilgængelige:

RX CP

RX CP-modtageren er lille og kompakt, og er udstyret med fem output relæer, som kan udnyttes potentialefrit på en 11-polet standard pin base. Det 11-polet stik på huset sikrer hurtig installation og service-venlighed af din Abitron fjernbetjening.

RX CP

 


RX 14+ / 26+

Denne Abitron modtager leveres i et kompakt og meget robust og slagfast hus.
De op til 26 udgangsrelæer tillader mange alsidige anvendelser. Skrue-type klemrækkerne tilbyder nemme kabelforbindelser.

RX 14


RX ES BUS

Abitron RX ES BUS modtager er en lille og kompakt enhed. På området for køretøjers grænseflader, har Abitron erfaring med de mest almindelige BUS-systemer, fx. CAN-BUS, PROFIBUS RS 232/485, Profinet. Denne modtager kan eventuelt konfigureres til feedback, så de vigtige data kan ses på fjernbetjeningen.

RX ES Bus

 

RX BMS 1 / BMS 2

Disse to modtagere er ideelt egnede til strøm og spændingsstyrede hydrauliske ventiler. De finder primært anvendelse i bil industrien. Regulering af individuelle hastigheder via Quick sæt-funktion kan udføres på ethvert tidspunkt.

RX BMS 2

 

RX Modular (MOD)

RX MOD er en modulær modtager og har fundet utallige anvendelsesmuligheder i mange år. Denne Abitron modtager fås med forskellige kabinetstørrelser, og kan udstyres med et vilkårligt antal analoge og digitale udgangsmoduler i et modulært kit-system, hvilket gør den til en ideel ledsager til skræddersyede fjernbetjeninger. Denne modtager vil kun indeholde de moduler, som der faktisk er behov for i din applikation!

RX MOD

 

RX TGA/TGB-22

RX TGA / TGB-22 er en robust modtager, der hovedsageligt anvendes i industrien. På grund af dens tredobbelte egenkontrol ved nødstops funktionen er den certificeret i henhold til ISO 13849-1 (op til PLE) og giver en maksimal sikkerhed.

RX TGB 22

 

Du har allerede besluttet dig for en bestemt sender, og er nu på udkig efter en egnede modtager til din Abitron fjernbetjening? Vores salgsteam er klar til at hjælpe dig med at finde rundt i de mange Abitron-muligheder for at gøre din applikation endnu mere sikker og økonomisk!