T-Serie

ABITRON´s nye T-Serie er blevet skabt for at kombinere banebrydende design, den mest pålidelige teknologi og årtiers erfaring fra praksis i en helt nydesignet serie.

De tre sender i den innovative T-serie giver en god plads til switches, tryk knapper, joysticks og meget mere. De nye sendere modeller muliggør meget intuitiv håndtering og giver det bedste overblik med de nye displays (GDC 3.5 og GDC 4.3) til alle informationer fra din applikation. ABITRON udstyrer din sender i overensstemmelse med dine individuelle behov.

T3-Snart på markedet
Unikt design

T3 senderen introducerer det seneste udviklede T-serie fra Abitron. T3 tilbyder talløse muligheder, drejeomskiftere, nøgle switches, stop switches, toggle switches, tryk knapper, joystick med digitale eller analoge funktioner som passer til dine behov.

Der er også en et udvalg af informationskilder, såsom LED og grafisk displays.

T5-Snart på markedet
Høj ydeevne

Det større hus, tillader T5 senderen at rumme et bredere udvalg at kontrol funktioner med sit klare design, kombineret med maksimal ergonomi. T5 senderen er din interface til din applikation. For første gang, er det nyudviklet grafiske farve display GDC 3.5 tilgængelig for denne sendetype, som frit kan programmeres af kunden.

T7-På markedet siden 2018
Maksimale muligheder

T7 senderen er den største, i den nydesignet T-serie. Den tilbyder dig den maksimale plads for kontrol muligheder. På kundens anmodning kan T7 senderen rumme op til et 4.3 grafisk farve display med valgfri video feedback. Dette giver ikke kun den bedste visning af statussen, men også af maskinens arbejdsområde.